Kemencék és kiegészítőik
A búbos kemencét elődjeink „a ház forró szívének” nevezték. A kemence az egyik legősibb, ember által épített tűzrakóhely. Központi helye volt egykor az otthonokban és központi helyet foglal el ma is a pékségekben, cukrászatokban és pizzériákban. Jó kenyeret, jó kemencében lehet sütni! Választékunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa azt a berendezést, amire szüksége van.
A kézműves pékektől a nagyüzemekig, mindenki megtalálja nálunk a neki megfelelő kemencét. Kínálatunk részét képezi a gőzcsöves, elektromos, cikloterm, és thermo-olajos változat is. A kemence fűtése – gyártótól és típustól függően – történhet gázzal, olajjal, fapellettel, fával vagy elektromos árammal. A HIBRID kemencék felső szintje elektromos fűtésű, a többi szint gőzcsövekkel fűtött.
A kézműves pékektől a nagyüzemekig, mindenki megtalálja nálunk a neki megfelelő kemencét. A kemence fűtése történhet -gyártótól és típustól függően- gázzal, olajjal, fapellettel vagy elektromos árammal.
Elsősorban a kézműves pékségekben és cukrászatokban elterjedt modell. Rendkívül jól variálható, a termelés növekedésével párhuzamosan, új modulokkal egészíthető ki a meglévő berendezés.
Rendelhető tartozékok: gőzfejlesztő, elszívó ernyő normál ventilátorral vagy kondenzációs egységgel, kelesztő, állvány, érintőképernyős programozható kezelőpanel és intergált vetőszerkezet.
Jellemzően elektromos fűtésű kemencék, de egyes modellek gázfűtéssel is elérhetők.
Elsősorban mintaboltok, éttermek és cukrászatok számára ajánlott modell. Rendkívül széles választékkal állunk minden érdeklődő rendelkezésére.
Rendelhető tartozékok: gőzfejlesztő, elszívó ernyő normál ventilátorral vagy kondenzációs egységgel, kelesztő, állvány, érintőképernyős programozható kezelőpanel, elektromos ajtózár, önmosó rendszer, vízszűrő, vízlágyító és vetőrendszer.
Közepes és nagyüzemek részére nyújtanak megoldást az általunk ajánlott berendezések. Akár 1000 kg kenyér/óra teljesítménnyel, a nap 24 órájában. Működését tekintve lehetnek szakaszos vagy folytonos kemencék.
Cikloterm, gőzcsöves vagy thermo-olajos kemencékből álló, többtagú megoldások. A termelés nagyságától függően választható ki a szükséges sütőfelület. Több etázskemence egymás mellé telepítésével, követhető a termelés növekedése. A termékek vetéséről és kisütéséről többféle vetőrendszer gondoskodhat, félautomata vagy automata változatban.
Alagút vagy spirál rendszerű berendezések. A termelés nagyságától függően választható ki a szükséges sütőfelület. Komplett rendszereket tudunk felépíteni, ahol emberi kéz érintése nélkül készülhetnek a termékek.